Restaurangen
En fisk- och skaldjursrestaurang med eget rökeri belägen på en utav av Sveriges vackraste platser, enligt oss, precis intill havet. Alla våra råvaror fiskas och plockas med omsorg från våra lokala samarbetspartners. Därefter komponeras och förädlas råvarorna med omsorg från våra passionerade kockar.
Vårt motto – Hållbart är framtiden.
Att kunna komma ner till denna drömska idyll och få äta färskfångad fisk som är tillagad med både hjärta och själ. Att få varva ner med något gott att dricka, njuta av den underbara utsikten och bara umgås med nära och kära.
Det är kanske inte så svårt att laga mat men att laga riktigt god mat kräver kunskap och passion. Vi brinner för bra råvaror, för en hållbar miljö, för havet och gemenskapen.
Joel, Stina & Jessica
Joel Kaspersson, Stina Ekman och Jessica Persson – En hallänning, en västgöte och en norrlänning, kort och gott. Vi har alla erfarenhet av restaurangyrket och kan inte tänka oss att arbeta med något annat.
Stina har tidigare drivit Stinas ute på Getterön i en herrans massa år, Joel har varit köksmästare över fem restauranger och två caféer samtidigt(!!) i Ramundberget, Funäsfjällen medan Jessica stadigt har tagit hand om personal och drift i olika restauranger under årens lopp. Tillsammans blir vi den perfekta trion med så mycket kunskap inom yrket att det inte går att ta miste på.
Med Joels Brygga vill vi förmedla våra kunskaper och passion i mat och dryck så fler får chansen att avnjuta god mat i den bästa av miljöer, bredvid havet.