Skip to main content

Bröllopsmiddag & -lunch, Joels Brygga, Varberg

Vi erbjuder bröllopsmiddag & -lunch i Varberg

Joels Brygga, det perfekta stället att fira din bröllopsdag! Vi erbjuder en unik miljö, med en vacker utsikt över havet som ger en magisk atmosfär till din bröllopsmiddag eller bröllopslunch. Vi komponerar er meny med lokala och närproducerade råvaror. Och vi har en dedikerad och professionell personal som är där för att försäkra att allt går smidigt och att alla dina gäster har en oförglömlig upplevelse.

Vi samarbetar med: Sikta stenugnsbageri för bröllopstårtor, Nackhelle hem för blommsterarrangemang som båda ligger på Johnssons gård, bara någon kilometer ifrån oss. Tillsammans med er planerar vi för er en perfekt dag hos oss på Joels brygga.

Vill ni boka festlokal till bröllopet?

I samarbete med Läjets Båtklubb, vilket ligger ett stenkast från oss erbjuder vi också festlokal med plats för ~100p för ert bröllop! Välj ”festlokal” i formuläret om ni är intresserade av att boka även en lokal för ert bröllop!

Är ni intresserade av boka in er bröllopsmiddag eller lunch på Joels Brygga, Varberg? Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi er.