Fisk- & skaldjursrestaurang vid havet, Fiskehamnsvägen 2, Träslövsläge, Varberg
Välkommen till Joels Brygga!
En fisk- och skaldjursrestaurang i Läjet, Varberg, med eget rökeri belägen på en utav Sveriges vackraste platser, enligt oss, precis intill havet. Alla våra råvaror fiskas och plockas med omsorg som vi köper från våra lokala samarbetspartners. Därefter komponeras och förädlas råvarorna med omtanke av våra passionerade kockar.
Med kärlek vill vi skapa oförglömliga upplevelser genom att erbjuda smakrika, välkomponerade måltider i sällskap med drycker från både lokala som världsledande-producenter.
Dagens Lunch
Måndag – Fredag
11.30 – 15.00
Gäller ej högtider & röda dagar
Lördag – Söndag
12.00-15.00
Onsdag – Lördag
från kl.17.00- 21.30
Chefs Table
Avsmakningsmeny
Onsdag – Lördag
18.30
Öppnar efter midsommar
Öppnar 23 maj!
Aktuellt / Evenemang
17-21/4 – Ändrade öppettider under påsken:
Påskafton Helglunch 12.00-15.00 / kvällsöppet från kl.17.00
Påskdagen Helglunch 12.00-15.00 / kvällsöppet från kl.17.00
Annandag påsk Helglunch 12.00-15.00 (OBS! Måndag)
För meny se EVENT
En av de vackraste utsikterna i Varberg med utmärkt service och utsökt mat
RESERVERA BORD PÅ JOELS BRYGGA I LÄJET, VARBERG.
Bokning för fler än 8 personer; maila oss på boka@joelsbrygga.se
Dagens lunch v.17
Måndag 21/4
HELGLUNCH & A LA CARTE
Tisdag 22/4
Stekt Vitling med ägg. räkor, saltgurka, pepparrot & brynt smör
Kyckling med morotshummus, fetaost & rostad potatis
Onsdag 23/4
Helstekt fångst med svamp, kål & brynt smör
Ångbakad fiskfilé med svamp, kål & brynt smör
Pannbiff med potatispuré, lök, lingon & skysås
Torsdag 24/4
Fiskfärsbiff med betor, kapris & Sandefjordsås
Fläsknoisette med potatisgratäng, rödvinssky & tomatsallad
Fredag 25/4
Friterad Långa med dansk remoulad, broccoli & citron
Rostbiff med skysås, ljummen potatissallad & persiljesmör
Veckans vegetariska
Gnocchi med pesto, mozarella & zucchinisallad
Alltid hos oss
Stinas köttbullar – potatis – gräddsås – lingon – pressgurka
Med reservation för ändringar