Kvällsmeny

Onsdag – Lördag  från kl. 17.

Förrätter

Gratinerade ostron 150kr
spenat, citron & bechamel

Ostron
55kr/st

Joels Skagentoast. 145kr
citron- lökhack- smörstekt bröd

Moule gratiné  295kr 
västerbottenost, citron, bröd 

Gratinerade kräftor från Läjet  225kr
citron & bröd

Friterad havskattskind
skaldjursmajo & syrad lök

 

 

Varmrätter

Kökets Special  350kr 

Helstekt fångst från Skagerack.  Dagspris
räkor, betor, kapris, brynt smör

Joels fisk och skaldjursgryta 275kr
fänkål, aioli, räkor

Lamm från holmåkra, 345kr 
rotfrukter, rödvinssås & rivet vitlöktsmör

Stinas Köttbullar.   165kr 
lingon,  pressgurka,  gräddsås & potatis 

 

Dessert

Chokladfondant  125kr
bär, hasselnötter & yogurtsorbet

Créme Brülée  110kr

Bryggans glass. 100g 65kr 
fråga efter kvällens smaker 

Hemmagjord chokladtryffel 40kr 

Sorbet med mousserande  155kr 

 

CHEFS TABLE
Max 8 gäster – Avsmakningsmeny  850kr/pp
Vinpaket enkelt 600kr/pp
Vinpaket lyx 1100kr/pp
Alkoholfritt dryckespaket 450kr/pp

Med reservation för ändringar