
Vi hämtar våra havskräftor direkt från båten VG55 Ingarö som lägger till i hamnen.

Örter, blommor och grönsaker köper vi ifrån Källdalens Trädgårdar. Ibland får vi hänga med och plocka!

Morötter i alla färger och former ifrån Källdalens Trädgårdar.

På våren lägger vi in massa roliga saker så vi har till hösten och vintern.
Här är det granskott och vild vitlök.

Vi bakar allt vårt bröd här på restaurangen, oftast gör vi bröd på drav som är en restprodukt man får när man brygger öl. Dravet kommer ifrån Subbe Bryggeri, på Johanssons Gård i Vare.

Förberedelser inför dagens lunch. Här ska det bli stek! Köttet köper vi ifrån Lillegården.

Färsk makrill när den är som bäst! Vi röker den i rökeriet och serverar både sommartid och till julborden.

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss. En del vi investerat i är solceller på taket.



